Phone00385-095494915
.
Pocetna Stranica » Artikli » proizvodi-salon-za-nokte

Salon za nokte – činite li sve što je potrebno da zadržite klijente ?

Salon za nokte – činite li sve što je potrebno da zadržite klijente ?

U današnjim vremenima konkurencija raste, saloni za uljepšavanje noktiju otvaraju se sve više svakoga dana. Postoji veliki broj stvari koje vlasnici salon za uljepšavanje noktiju mogu učiniti da zadrže klijente.

Donosimo nekoliko prijedloga:

1) Obratite iznimnu pažnju na čistoću. Na podu salona se ni pod kojim uvjetima ne smije naći ostataka odrezanih noktiju ili drugih nečistoća.

2) Pobrinite se da su svi instrumenti u salonu sterilni. Klijenti obraćaju pažnju na detalje. Svakako će uočiti ako njihove nokte obrađujete sa priborom koji nije prethodno steriliziran.

3) Koristite novi nokat za svaku osobu. Ako Vam umjetni nokat padne na pod ili se uprlja na neki drugi način, odmah ga bacite i uzmite novi.

4) Nakon što prvi put uljepšate nokte nekom klijentu svakako mu dajte karticu sa ugovorenim datumom njegova sljedećeg dolaska.

5) Pitajte klijenta kada mu je rođendan. Na taj dan poklonite mu neku sitnicu.

6) Ako Vas klijent upita nešto vezano uz njegove nokte, pomozite mu savjetom. Primjerice klijent Vas može pitati kakav tretman mu je potreban i što mu preporučate. Pomozite mu da pronađe točno onaj tretman koji mu je potreban ali mu objasnite i zašto. Nemojte mu samo gurnuti proizvod u ruku.

7) Svakako se pobrinite da dočekate i ispratite svakog klijenta sa osmjehom.

Uslužite svoje klijente na Diamondnails način i oni će se vratiti.
Sretno.

Natrag na artikle
Ulaz
Email:
Lozinka:
Noviteti
Ne izostavite nase besplatne tehnicke i nail art video snimke, tjedne rasprodaje i promocije . Pristupite nasim novitetima!
Sigurnosni kod
You put the following product in basket: